Ambalaje carton ondulat

 

DESPRE NOI:

 

Zodia Gemenilor este o societate cu capital integral romanesc, infiintata in anul 1994, ce are ca principal domeniu de activitate productia ambalajelor din carton. Inca de la inceput firma a dovedit capacitatea de a oferi clientilor sai produse si servicii de calitate la un pret competitiv. .

In anii de experienta in producerea ambalajelor din carton Zodia Gemenilor s-a dovedit a fi si un partener de valoare si de incredere pentru companii din intreaga tara. Suntem agreati de catre uzina Dacia Groupe Renault si lucram cu numerosi furnizori ai acesteia. Societatea noastra este unul dintre principalii furnizori de cutii din carton ondulat, gama produselor acoperind toate tipurile de formare a cutiilor de la cele considerate simple, pana la inchideri complexe. Am adoptat una dintre cele mai moderne mentalitati in ceea ce priveste modul de lucru iar la ora actuala firma este perfect adaptata economiei de piata din Romania. Intotdeauna promti si eficienti, acordand o atentie sporita pentru detalii si folosind tehnologii de ultima generatie,oferim o calitate a produselor conform normelor europene. Suntem una din putinele companii care va ofera solutii inovatoare pentru afacerea dumneavoastra, produse si servicii de calitate la cele mai mici preturi. Echipa noastra este formata din profesionisti cu experienta in domeniul prelucrarii ambalajelor din carton. Garantie pentru capacitatea firmei noastre de a rezolva chiar si cele mai dificile cerinte stau realizarile de pana acum precum si clientii multumiti .

Calitatea produselor ne-a permis sa realizam parteneriate de lunga durata cu firme autohtone precum si cu firme straine. Pentru a garanta clientilor calitatea produselor si serviciilor oferite, avem implementat sistemul calitatii in conformitate cu cerintele standardului SR EN ISO 9001:2008. Volumul vanzarilor este intr-o continua crestere datorita faptului ca Zodia Gemenilor ofera clientilor sai produse de calitate, o deservire flexibila si rapida, precum si o gama de servicii cuprinzand transportul cu mijloace auto proprii; consultanta si proiectare in domeniul ambalajelor.Calitatea si pretul produselor noastre vorbesc de la sine.

Istoria firmei:

 

1994:
firma a fost infiintata, incepand cu productia ambalajelor din carton duplex.
1996:
am trecut si la productia ambalajelor din carton ondulat.
2003:
am inceput colaborarea cu uzina Dacia si diversi producatori de componente pentru aceasta.
2007:
am implementat standardul calitatii SR EN ISO 9001:2001.
2008:
am fost agreati ca furnizor al uzinei Dacia Groupe Renault.
 

Sediul: